Nyomtatás

 

  GYÁSZHÍR  

 

Fájó szívvel tudatjuk, hogy Igazgatónk, Dr. Vókó György, nyugalmazott legfőbb ügyészségi osztályvezető ügyész, főtanácsos, az MTA Állam- és jogtudományok doktora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar professor emeritus oktatója április 5-én, életének 75. évében elhunyt.

Sit tibi terra levis! 

Voko Gyorgy

 
 
 

Fájó szívvel tudatjuk, hogy Dr. Mészáros Ádám, Intézetünk Büntető Jogtudományok Osztályának osztályvezető helyettese, tudományos főmunkatárs április 6-án, életének 43. évében elhunyt.

Nyugodj békében, Ádi!

Adam

 

 

 

 

 

 

 


    

Üdvözöljük Kelet-Közép-Európa legnagyobb kriminológiai kutatóhelyének honlapján! 

Az 1960-ban alapított Országos Kriminológiai Intézet Magyarország Ügyészségének tudományos, kutató és képzési helye. Feladatunk a bűnözés kutatása, a kriminológia, a kriminalisztika és a büntetőjog-tudományok elméletének és gyakorlatának fejlesztése, továbbá a kutatási eredmények hasznosításának elősegítése. Munkánk során arra törekszünk, hogy kutatásaink valósághű ismereteket nyújtsanak a döntéshozók és a gyakorlat számára, az igazságszolgáltatás segítése és a bűnözés mérséklése érdekében.

Honlapunkon az Intézetről, kutatóinkról, kutatásainkról, kiadványainkról, eredményeinkről és az aktuális eseményekről, programokról, valamint könyvtárunkról egyaránt talál tájékoztatást.
Amennyiben további információra van szüksége, forduljon munkatársainkhoz!